Vinç

Vinç Hakkında 

Vinç, genellikle malzemeleri kaldırmak, indirmek ve yatay olarak hareket ettirmek için kullanılabilen bir makinedir. Vinçler, bir kaldırma halatı tel  veya zincirler) ve kasnaklar ile donatılmıştır. Vinçlerde kontrol kabini bulunur. Kumanda kabini, taşıma bomu,   ona bağlı  elektrik aksamlı bir motor sisteminden oluşur. Araç ağır şeyleri kaldırmak ve başka yerlere taşımak için kullanılır. Cihaz, mekanik avantajı sağlamak için bir veya daha fazla basit dişli motoru makine kullanır . Böylece yükleri bir insanın normal kapasitesinin ötesine taşır. Vinçler, lojistik endüstrisinde yükün boşaltılması ve boşaltılması için, malzemelerin taşınması için inşaat endüstrisinde ve ağır ekipmanların montajı için imalat endüstrisinde kullanılır.

Ankara Vinç Firması Hakkında 

Bilinen ilk inşaat vinçi Eski Yunanlılar tarafından icat edildi ve binek hayvanları (eşek veya at )  tarafından idare edildi.  Daha sonra, daha ağır ağırlıkların kaldırılmasına izin veren insan lastik tekerlerinin kullanılmasıyla daha büyük vinçler geliştirilmiştir.  Bu model gereği makina parkımızdaki tüm mobil vinçlerin, forklift ve makinelerimizin bakım ve periyodik kontrolleri itinayla yaptırılıp siz müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermesi amaçlanmaktadır.

Ankara Vinçleri Firmasının Özellikleri

Ankara Vinç Firması olarak hizmet verdiğimiz alanlarda en iyisini yapmak için her zaman en iyi özelliklere sahip firma olmaya çalışırız. Hizmet yelpazemizde vinçleri kiralama Ankara , çevresi ve diğer illerde anında hizmet prensiplerimizdendir; diğer vinçlerin hizmetleri konusunda da, ihtiyacı en uygun şekilde tahlil ederek, ihtiyacı karşılamak bizim işimizdir.

Eski Vinçler Nasıldı?

Yüksek Orta Çağ'da, gemileri yüklemek ve boşaltmak ve inşaatlarına yardım etmek için liman vinçleri tanıtıldı - bazıları ekstra güç ve denge için taş kulelere yerleştirildi.
Mobil vinç, başta olmak üzere hiyap kiralama, vinçler, çekicisepetli platform, oto kurtarma hizmetlerisepetli vinç kiralama, ağır nakliye,ankara sepet kiralama  platform makinelerimizi en iyi şekilde müşterilerimizin ihtiyacını sağlayabilmesi için   7/24 kaliteli ve güvenle hizmet verebilmemiz için durmadan çalışıyoruz.
Global dünyada en başarılı vinçleri kiralama, vinçli kamyon,hiyap, forklift, ağır nakliye,ankara vinç kiralama,ankara platform,ucuz vinç kiralama  firmaları arasında olmak, tabii hizmetimizle, müşteri memnuniyetimizle bu unvana sahip olmak. Kiralık vinçler için her zaman İlhan Kardeşler Ankara  Vinç in  imkanlarının en iyisini sağlaması da vizyonlarımızın devamlılığındadır.

Ankara Vinç Ürünleri

30 ton mobil vinçler, 40 ton mobil vinçler,80 ton mobil vinçler,100 ton mobil vinçler,130 ton mobil vinçler,160 ton mobil vinçler,200 ton mobil vinçler,220 ton mobil vinçler,300 ton mobil vinçler,500 ton mobil vinçler,45 metre sepetli vinçler,47105 metre sepetli vinçler,50 metre sepetli vinçler,30 ton vinçli kamyon,35 ton vinçli kamyon,40 ton vinçli kamyon,80 ton vinçli kamyon.

Yorumlar

  1. kayseri kiralık vinç hizmetleri , Kayseri merkezli , kiralık vinç , sepetli platform, hidrolik mobil vinç(mobil), mobil asansör kiralama, kamyonlu vinç, teleskobik vinç kiralama, kiralık katlanır bomlu mobil vinç vinç kiralama hizmeti gerçekleştirmektedir.

    Tüm kiralık vinçler Eriştirme Bakanlığı K1 yetki dokümanına sahip olup, SEPETLİ vinç operatörlerimiz; alanlarında tecrübeli, eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Oktay Vinç ’in kiralık vinçlerinin ve VİNÇLERİN tümü periyodik olarak kontrol edilir . Vinç operatörlerimiz G sınıfı (İş Makinesi ve vinç kullanma) ehliyetine ve güvenlik sertifikasına sahiptir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder